JUMP TO CONTENT
Претрага

POSLOVNA KULTURA SA VELIKIM M

NAŠA KULTURA - KLJUČ USPEHA

Kao rastuća i najveća veletrgovina u Srbiji vodimo se našim METRO načelima, koja nam pomažu da budemo još bolji u svemu što radimo. Naša načela bazirana su na posvećenosti suštini našeg poslovanja – veletrgovini.

Ona objašnjavaju kako pristupamo svakodnevnom poslu: brinemo o poslovanju naših profesionalnih kupaca i bliski smo sa njima, hrabri i odlučni. Funkcionišemo kao tim, kao JEDAN METRO TIM!

Pogledaj video

NAŠA NAČELA

Veletrgovina

Veletrgovina do maksimuma! Srcem i dušom, u svim aspektima: masovna prodaja i izlaganje, atraktivne cene, sopstvene robne marke, snažan lanac snabdevanja. U svim zemljama, kroz sve kanale, u svim poslovnim sektorima – u svakom delu organizacije.

U svemu što činimo, pitamo sebe: da li je to što radimo veletrgovina? Ako nije, promenićemo način rada. Produktivnost je naša opsesija. Efikasnost je važnija od forme. Pomeramo se od kompleksnog do jednostavnog načina rada. Bez “ako” i “ali”, bez lakih kompromisa i izgovora. Pojednostavljujemo stvari, ali uvek vidimo širu sliku!

Rast

Težimo rastu u svemu što radimo, sigurni u svoju snagu, uvek uz naše kupce. Rezultati se računaju, a ne savršenstvo. Budimo hrabri i brzi jer naši kupci očekuju efikasnost. Držimo se starih navika koje nemaju suštinski uticaj? Menjajmo ih. Vodimo duge i neproduktivne diskusije?

Stavimo tačku na njih. Mi koristimo jednostavan jezik, zauzimamo jasne stavove. Uvek radimo pravu stvar za kompaniju: rast je naš pravac i mi uvek želimo više. Rast je odgovor na sva naša pitanja!

Naša baza i osnova

Naši ljudi i naši kupci su naša baza. Kupovina i prodaja kroz sve kanale su temelji veletrgovine. To je suština i ona je vrlo jednostavna. Sve što radimo je blisko i značajno našim kupcima. Znatiželja o biznisima naših kupaca je ključna za naš rast. Uvek smo dostupni i uslužujemo ih sa ponosom.

Nudimo najbolja veletrgovinska rešenja: vrhunski kvalitet, najbolje cene, posvećene ljude, dostavu i digitalna rešenja. Svakog dana. To donosi uspeh!

Ne stajemo, ne plašimo se

Ako želimo, uspećemo! Rešenost ne poznaje granice. U redu je spotaći se, promašaji i greške su dozvoljeni, ali odustajanje? Za nas to nije opcija. Mi preuzimamo rizike, jer bez njih nema uspeha. Nikada ne stajemo i ne prestajemo da učimo. Uvek hoćemo da budemo bolji.

To je ono što se računa i što pravi razliku. Svakog dana. Preispitujemo šta i kako radimo i usuđujemo se da pođemo novim putevima. Ne dozvoljavamo da nas pozicija i mesto u organizaciji zaustave. Mi smo prodajna mašina i zato ustanimo i završimo posao. Učinimo to, kao pojedinci, ali i kao jedan tim!

Jedan Metro tim

Samo zajedno osvajamo vrh i slavimo uspehe. Stalno učimo jedni od drugih i postajemo bolji. Usmereni smo na ono što nas spaja, a ne na ono što nas razdvaja. Najbolje rezultate i uspehe pretvaramo u zajedničke prakse. .

Sa ponosom primenjujemo proverena iskustva kolega. Kao tim smo izuzetno jaki i delimo istu strast. Naš duh nas ujedinjuje na svim stranama sveta i nivoima: mi smo JEDAN METRO TIM. Radimo zajedno i pobeđujemo zajedno. Postižemo sCore kada se ponašamo kao JEDAN METRO TIM. Svuda! Uvek!

PRIČE METRO TIMA

Претрага

Sektori poslovanja