JUMP TO CONTENT
Претрага

METRO Potentials Trainee Program

Pokaži nam svoj potencijal!

Da li si u potrazi za programom koji podstiče izuzetan razvoj pojedinca koji istovremeno doprinosi i uspehu kompanije? Naš program traje 18 meseci i pružiće ti mogućnost učenja, mentorske podrške i praktičnog iskustva u našim radnjama, kao i u direkciji u Beogradu.

Takođe, u finalnom delu ćeš imati priliku da provedeš vreme i stekneš profesionalno iskustvo u jednoj od Metro zemalja. Nakon završetka programa čeka te prilika da svoju karijeru gradiš u okviru naše komapnije.

Ako apliciraš važno je da:

  • Imaš završene osnovne studije ili si trenutno na master studijama i imaš manje od 3 godine radnog iskustva
  • Odlično komuniciraš na engleskom jeziku
  • Imaš strast prema ugostiteljstvu i gastronomiji
  • Smatraš da poseduješ liderske sposobnosti

Proces selekcije:

Korak 1

Korak 1

Slanje CV-ija i motivacionog pisma

Korak 2

Korak 2

Intervju sa People&Culture timom iz Srbije

Korak 3

Korak 3

Centar procene sa People&Culture timom iz Srbije

Korak 4

Korak 4

Finalni korak, upoznavanje i razgovor sa CEO (generalni direktor) Metro Srbije

Kroz program ti nudimo:

  • Međunarodno iskustvo
  • Obuku i razvoj u Beogradu i Dizeldorfu
  • Ličnog trenera i mentora kroz ceo program
  • Redovan godišnji odmor
  • Dodatan slobodan dan na dan tvog rođendana

USPEŠNE METRO POTENTIALS PRIČE

METRO Potentials Management Trainee je program koji omogućava ambicioznim diplomcima i talentovanim mladim profesionalcima da započnu karijeru u internacioninalnoj veleprodajnoj kompaniji.
Traje 18 meseci i podeljen je u tri faze tako da učesnici programa imaju prilike da se detaljno upoznaju sa poslovanjem naših distributivnih centara i poslovima u direkciji kompanije, kao i da steknu međunarodno iskustvo u nekoj od METRO zemalja. Od 2019. godine učešće u ovom programu su uzeli Lenka Miljković, Jovan Stupar i Stefan Đukić.

Lenka i Jovan su svoje putovanje u kompaniji METRO počeli 2019. godine. Nakon završenog programa, oboje su ostali zaposleni u našoj kompaniji i svoje karijere nastavili da grade u sektorima u kojima su se najviše pronašli. Lenka je na samom početku bila Projektni menadžer na treningu. Nakon toga, radila je na otvaranju franšiznih objekata „Jutro“, kao menadžer Franšize, a sada je Rukovodilac za odnose sa Trader kupcima (mali neyavisni trgovci). Dok se Lenka pronašla u sektorima koji se odnose na kupce, Jovan je svoje interesovanje pronašao u People&Culture timu. Nakon rada u jednom od distributivnih centara, kao HR Specijalista, Jovan nastavlja svoj put kao HR Biznis partner za prodajni sektor, dok sada vodi tim i na poziciji je HR Biznis partnera za direkciju.
Od septembra 2023. učesnik programa je i Stefan Đukić koji je za sada prošao prvu fazu programa u okviru na[ih distributivnih centara. U toku je faza u kojoj se upoznaje i uči o svim odeljenjima u okviru direkcije u Beogradu. Od jeseni putuje za Poljsku gde ga očekuje treća faza programa.

Претрага

Sektori poslovanja