JUMP TO CONTENT
Претрага

Posao u distributivnom centru

POSAO U DISTRIBUTIVNOM CENTRU

METRO Srbija kao veletrgovina sarađuje i podržava preduzetnike u Srbiji još od 2005. godine. Naš fokus je na profesionalnim kupcima - ugostiteljima i nezavisnim trgovinama, ali istovremeno uslužujemo i ljubitelje hrane koji žele da se snabdevaju kod nas. To podrazumeva da su naši objekti velikog formata, da nudimo oko 15.000 proizvoda u različitim, najčešće velikim pakovanjima, koja su izložena na policama, ali i na paletnim mestima u našim objektima.
METRO distributivni centri su organizovani na sličan način, imaju ista odeljenja i približno isti raspored. Na svakom odeljenju rade kolege kojima je osnovni cilj da svakom kupcu omoguće prijatnu i uspešnu kupovinu, jer je njihov uspeh naš posao.

BROJNA ODELJENJA I PRILIKE ZA TVOJ BUDUĆI POSAO

PRODAVAC

Primarni zadatak naših kolega na ovoj poziciji je da osiguraju zadovoljstvo kupaca i da se pobrinu da naši potrošači dobiju prvoklasnu uslugu. Takođe, osim usluživanja kupaca, doprinose dobrom iskustvu kupovine u našim objektima tako što izlažu robu i pravovremeno menjaju cene, a povremeno pomažu kolegama sa odeljenja Kase.

KASIR

Osobe sa kojima kupac provodi najviše vremena su upravo naše kasirke ili kasiri, baš zbog toga njihov najvažniji zadatak je da proces plaćanja učine prijatnim iskustvom, uz precizno skeniranje artikala i naplaćivanje robe.

Prodavac na odeljenju ribe

Kolege na ovom odeljenju se brinu o svežini i izloženosti artikala, uslužuje kupce i kuca na vagi. Učestvuje u prijemu i otpisu robe. Temperaturni režim rada je 4-8 stepeni.

Prodavac na odeljenu mesa

Kolege na ovoj poziciji staraju se o ispravnosti cena, popunjenosti prodajne komore, usluživanju kupaca. Takođe, aktivno učestvuju u prijemu i otpisu robe, kao i pružanju potrebne podrške kolegama na poziciji mesara. Temparaturni režim rada je 0-2 stepena.

PIKER

Kolege na ovoj poziciji se bave odabirom i odvajanjem robe za naše profesionalne kupce kojima dostavljamo robu.

Operater za dostavu robe

Operateri odeljenja dostave robe zaduženi su za to da je sva roba koja je naručena, a zatim isporučena do naših kupaca, administrativno ispraćena. Osiguravaju da proces dolaska robe od žod distributivnog centra do kupca prođe po proceduri, adekvatno i tačno na vreme.

KOMERCIJALISTA

Polazna premisa naših komercijalista je građenje partnerskog odnosa sa našim kupcima, kroz prepoznavanje, uvažavanje i zadovoljavanje njihovih potreba, bilo da su u pitanju ugostitelji ili nezavisni trgovci. Uz to naši komercijalisti usko sarađuju sa šefovima odeljenja distributivnih centara, kao i odeljenjem nabavke. Komercijalisti posećuju kupce, predstavljaju METRO novitete, kreiraju porudžbine i savetuju kupce kako bi njihovo poslovanje bilo drugoročno uspešno i održivo.

Претрага

Sektori poslovanja