JUMP TO CONTENT
Претрага

Mi smo tim
sa velikim M.

Pronađi svoje M - postani deo našeg tima.

Претрага

Pronađi svoje M, mesto za sebe u našem timu!

Pronađi mesto za sebe –nudimo brojne mogućnosti, priliku za rad zasnovan na mentorskom pristupu, podršku i motivaciju, kao i saradnju sa mrežom sjajnih kolega i kupaca – poznatim restoranima, hotelima, kafićima i nezavisnim trgovcima u Srbiji.  

O NAMA

METRO Srbija je član METRO grupe, vodeće svetske veletrgovine sa sedištem u Dizeldorfu, u Nemačkoj. METRO grupa je prisutna u 30 zemalja i zapošljava 93.000 ljudi koji sarađuju sa preko 17 miliona kupaca! Naša misija je da kao veletrgovac podržimo biznise malih i srednjih preduzetnika, pre svega iz ugostiteljskog i trgovinskog sektora, što nas čini jedinstvenim na tržištu u Srbiji, od Palića do Niša. Istovremeno, naša vrata su otvorena i svim ljubiteljima hrane. Naš tim čini 1200 zaposlenih, u 7 gradova, koji su posvećeni uspehu naših kupaca. Naši veliki distributivni centri se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a u Šapcu, Požarevcu i na Paliću se nalaze manji objekti „Metro po meri“.

Saznaj više

METRO U BROJKAMA

0

Zemalja

0

Zaposlenih

0

Milliona kupaca

U METROU ĆEŠ PRONAĆI:

• Dobar, složan i vredan tim koji čini 1200 zaposlenih u Srbiji, koji u kompaniji rade u proseku po 8 godina. Svaki član našeg tima zna koja su njegova zaduženja i na koji način doprinosi uspešnoj kupovini naših kupaca.
• Puno poštovanje svih pravila, zakonskih i kompanijskih koja važe u celoj METRO grupi. To znači: poštovanje svih prava i poštovanje ličnosti na prvom mestu, stabilna i redovna primanja, plaćen prekovremeni rad, redovan odmor i slobodne dane.
• Priliku i mogućnosti da radiš i napreduješ u prijatnom okruženju i sa mrežom sjajnih ljudi, u radnjama, na našoj distributivnoj platformi ili u direkciji
• Mnogo prilika i mogućnosti za učenje, treninge i dalja usavršavanja uz mentorski pristup u okviru METRO grupe
• METRO kulturu koja slavi raznolikost i inkluziju, što znači da svim zaposlenima pružamo iste šanse i predstavljamo mesto gde svako zaslužuje slobodu da bude ono što jeste – bez straha od diskriminacije po bilo kom pitanju.

Saznaj više o našoj kulturi

 BENEFITI na koji UVEK MOžeš da računaš

Da biste se osećali prijatno sa nama, razvili smo odgovarajući sveobuhvatni paket – jer bismo želeli da dugoročno gradimo na našim zaposlenima. Otvorena i zahvalna saradnja i razumevanje odgovornog ponašanja karakterišu naš svakodnevni rad i važan su temelj našeg pozitivnog radnog okruženja. Ali to nije sve:

Slobodan dan za rođendan

Slobodan dan za rođendan

Svi naši zaposleni imaju pravo na plaćen slobodan dan za svoj rođendan. Kolege u direkciji rade od ponedeljka do petka, sa slobodnim vikendima, a kolege u radnjama i na distributivnoj platformi rade u smenama i imaju dva slobodna dana u nedelji.

Nagrade, Bonusi, Pokloni

Nagrade, Bonusi, Pokloni

Naši zaposleni stiču pravo na varijabilne nagrade i bonuse u toku godine.

Kupovina na rate

Kupovina na rate

Kupovina na rate u kompanijama sa kojima je METRO potpisao ugovor o takvom načinu plaćanja

Privatno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Zaposleni stiču pravo na paket privatnog zdravstvenog osiguranja nakon 6 meseci rada u kompaniji.

Podrška samohranim roditeljima

Podrška samohranim roditeljima


Samohrani roditelji dobijaju pomoć za kupovinu školskog pribora .

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme

Kolege u direkciji imaju opciju da započinju radni dan između 8 i 9h, uz mogućnost rada od kuće.

Treninzi

Treninzi

Očekuju te mnogo zanimljivih treninga, bilo preko on-line platforme ili uživo u sklopu METRO Akademije.

Fleksibilno radno vreme

Mentorstvo

Mentorstvo


Negujemo rad i razvoj kroz mentorski pristup i negovanje kulture podrške kao JEDAN METRO TIM

Ukoliko ti sve ovo zvuči zanjimljivo vreme je da postaneš deo tima sa velikim M. Pogledaj koje sve otvorene pozicije trenutno imamo.

POGLEDAJ OTVORENE POZICIJE
Претрага

Sektori poslovanja